Alexander von Humboldt-Foundation:

shp logo 200pxKoleżanki i Koledzy,

Serdecznie zapraszamy na Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze członków Oddziału Warszawskiego SHP, które odbędzie się 17 marca 2016r. (czwartek) o godz. 16:00 w pierwszym terminie, a o godz. 16:15 w drugim terminie, w Sali Konferencyjnej Niemieckiego Instytutu Historycznego (III piętro), Pałac Karnickich, Al. Ujazdowskie 39 (wejście z bramy). Porządek obrad w załączeniu.

Jednocześnie zapraszamy na kolejny nasz Wykład Humboldtowski w ramach Polsko-Niemieckich Spotkań Naukowych, który rozpocznie się po zebraniu wyborczym w tej samej Sali Konferencyjnej o godz. 18:00.

Prof. Karol Myśliwiec wygłosi wykład: „Nowe odkrycia archeologiczne w Egipcie-Sakkara”. Po wykładzie poczęstunek. Zaproszenie w załączeniu. Bardzo prosimy o przybycie i o potwierdzenie udziału w Zebraniu. Natomiast Członków, którzy nie będę w stanie tego uczynić, bardzo prosimy o informację, czy są zainteresowani dalszym uczestniczeniem w pracach SHP w charakterze jego członków. Prosimy o to, ponieważ jesteśmy zobowiązani sporządzić do końca tej kadencji aktualny spis Członków Warszawskiego Oddziału SHP. Ponadto bardzo prosimy o zachęcenie znanych Państwu byłych stypendystów AvH do aktywnego włączenia się w prace SHP.

Z humboldtowskim pozdrowieniem
Zarząd Oddziału Warszawskiego SHP:
Franciszek Grucza, Wojciech Ziętara, Bernard Wielgat

Porządek Zebrania Sprawozdawczo-Wyborczego członków Oddziału Warszawskiego SHP

Zaproszenie na wykład „Nowe odkrycia archeologiczne w Egipcie-Sakkara”Zaproszenie na wykład „Nowe odkrycia archeologiczne w Egipcie-Sakkara”

Joomla Templates by Joomla51.com